Welkom bij Tpf! Ofwel voluit Stichting-Telegraafpensioenfonds 1959 zoals de officiële naam luidt. Tpf is een robuust, solide pensioenfonds dat loyaal is aan al zijn interne en externe relaties, zoals pensioengerechtigden, medewerkers, werkgevers en financiële instanties. Ook voldoet Tpf aan alle eisen die aan een goed functionerend fonds worden gesteld.

Tpf biedt u als gepensioneerde, werknemer of oud-werknemer volop keuzemogelijkheden met onze producten en diensten op pensioengebied. Zodat u een fijn leven kunt leiden zonder u zorgen te hoeven maken over uw pensioen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en hebben daarbij servicegerichtheid, empathie, innovatie, flexibiliteit en transparantie hoog in het vaandel staan.

De rechtsvorm van Tpf is een stichting. Tpf is een onafhankelijk ondernemingspensioenfonds en voert voor Mediahuis Nederland en de Keesing Media Group (30% deelneming van Mediahuis Nederland) de pensioenregeling uit.Het ondernemingspensioenfonds maakt dan ook geen onderdeel uit van Mediahuis Nederland of Keesing Media Group. Tpf is gehuisvest in het gebouw van Mediahuis Nederland in Amsterdam-Sloterdijk.

De medewerkers van het pensioenbureau van Tpf zijn voor u het directe aanspreekpunt voor al uw pensioenvragen. Vragen bijvoorbeeld over de pensioenregeling van Mediahuis Nederland of over uw pensioen en pensionering. U kunt ons altijd mailen, bellen of even bij ons langskomen. Het pensioenbureau is gevestigd in het gebouw van Mediahuis Nederland aan de Basisweg 30 in Amsterdam (begane grond).

Tpf heeft naast het bestuur een verantwoordingsorgaan en een raad van toezicht. Om de veelheid aan taken en bevoegdheden in goede banen te leiden, heeft het bestuur diverse commissies ingesteld. Elke commissie bestaat uit minimaal twee bestuursleden, aangevuld met interne en/of externe deskundigen.

Contact opnemen met Tpf